Over mij

Welkom op mijn blog,

Deze blog is bedoeld voor mensen die vooral kennis wensen te vergaren over case studies.

Ik heb in het verleden als politieagent heel wat mogen meemaken qua het oplossen van vooral criminele zaken. Vervolgens heb ik mijn opleiding voortgezet, om te gaan richting de patholoog-anatomie. Daar heb ik in feite het diepgaandere van de zaak mogen ervaren. De case studies waar in het over zal hebben in mijn blog zijn vooralsnog oppervlakkig. Hier behandel ik in beginsel de basis principes van case studies. Het ligt in de toekomst in de bedoeling om meer praktischer te werk te gaan op de blog, door meer prakrijk voorbeelden aan te halen bij mijn geschriften. Vooralsnog lukt dat vanwege de vele werkzaamheden niet.

Voor een begin is dit echter fijn om te lezen. Dit biedt ook mij de mogelijkheid om de zaak iets luchtiger over te brengen, en ook nog wat tijd en ruimte om over de overdracht modellen van de volgende fase te bedenken.

Voor NU zullen wij volstaan me de basis informatie. Er zijn linkjes in de artiekelenwaar er vooralsnog meer gewerkt kan worden om additionele informatie te vergaren.

Indien dat niet helpt, dan maar nog even geduld trachten om de volgende blogs te volgen en te lezen.

Ik denk persoonlijk dat interactie tussen de lezer en de schrijver van belang is. Vandaar er ook een sectie ?contacten? is opgenomen op deze website, om op elk gewest moment, zodra er onduidelijkheden zijn, contact op te nemen met mij.

Veel leesplezier.